Over ons

Quotion is opgericht door innovatieve ondernemers, die veel ervaring hebben in het coachen, begeleiden en bemiddelen van gedreven verkopers. Wij bieden opdrachtgevers maatgerichte oplossingen en stemmen samen met opdrachtgevers het salestraject en de doelgroep af op de te verkopen product(en) en doelen.

Quotion wil de direct sales graag anders en beter doen. We hebben met name veel aandacht voor kwaliteit door onze intensieve trainingen en begeleiding. Daarmee behalen wij voor klant en verkoper onze successen! Wilt u graag uw merk op een gedegen, nieuwe, succesvolle manier in de markt zetten? Bel of mail ons.

Onze missie

Quotion wil persoonlijke interactie bevorderen, waardoor vanuit persoonlijk vertrouwen succesvol diensten en producten aangeboden worden.

In deze tijd van internet en social media is persoonlijke communicatie en interactie tussen mensen hét promotie- en verkoopmiddel bij uitstek. Een digitale boodschap valt nauwelijks meer op; een persoonlijk contact treft direct doel. Door het creëren van vertrouwen en deskundigheid biedt Quotion succesvol diensten en producten aan.

Quotion wil talent ontwikkelen en vakopleidingen bevorderen. Eenieder die gemotiveerd is, dient een kans te krijgen.

Om verkopers vertrouwen en deskundigheid te doen uitstralen, dienen ze goed te zijn geselecteerd, opgeleid en begeleid. Quotion wil een actieve rol spelen om de deskundigheid van promotie-, commerciële-, en marketingmedewerkers te bevorderen en hen na gebleken inzet een rijkserkend vakdiploma aan te bieden.

Quotion werkt volgens ISO 26000, de internationale richtlijn voor MVO.
De richtlijn heet officieel 'Guidance on Social Responsibility'. Met ISO 26000 verankert Quotion haar maatschappelijke verantwoordelijkheden binnen de organisatie. Quotion werkt volgens de richtlijnen, internationale conventies, VN-verdragen, ILO, OESO en Global Compact, die bij ISO 26000 aansluiten

Onze visie

Quotion wil marktleider zijn in het outsourcen van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve dienstverlening op het gebied van promotie-, verkoop- en marketingprojecten.

Quotion wil hét werving- en selectiebureau zijn voor promotie-, verkoop- en marketingmedewerkers.

Werving en selectie en executive search van promotie-, verkoop- en marketingmedewerkers zijn onze core business. Gerichte assessments voor individuen, teams en organisaties horen daarbij. Bij elke werving en selectie of executive searchopdracht hoort een beroepsoverstijgende niveaubepaling van de medewerker en een cultuurscan van de opdrachtgever

Quotion wil hét bureau zijn, dat promotie-, verkoop- en marketingmedewerkers aan derden ter beschikking stelt.

Quotion stelt promotie-, verkoop- en marketingmedewerkers te beschikking door middel van uitzenden, payrollen, detacheren, collegiaal in- en uitlenen en op basis van ZZPerschap. Daarbij zorgt zij er telkens voor, dat de inlener gevrijwaard wordt van claims van overheden en derden. Het tarief voor terbeschikkingstelling varieert van een uur-, dag-, week-, of maandtarief tot een vaste procentuele fee van de gerealiseerde omzet of winst. Mobiliteit, training en opleiding, vergaderruimte, kantoorruimte inclusief telefooncentrale, deelname aan beurzen e.d. kunnen in tarief of fee worden opgenomen.

Landelijke dekking in het Engels-, Duits- en Nederlandssprekende gedeelte van Europa.

Door middel van eigen vestigingen, medewerkers en exclusieve subcontractors streeft Quotion in het Engels-, Duits- en Nederlandssprekende gedeelte van Europa naar landelijke dekking om haar cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dit ook in de bredere MVO-context van arbeidsmobiliteit, -flexibiliteit en internationalisering van werknemers.

Onze historie

Bekijk in vogelvlucht onze historie, Quotion zit niet stil en is altijd bezig met verbeteren en innoveren, zowel binnen onze organisatie als daarbuiten.

2010 › START
2010

PayLohn GmbH Duitsland, handelend onder de naam Quotion Duitsland (D)

Start van onze werkzaamheden in Duitsland te Rieden am Forggensee (D)

11 - 2014

Quotion Nederland (NL)

Start van onze werkzaamheden in Nederland (NL)

03 - 2015

Quotion Hoofdkantoor (NL)

In maart 2015 hebben wij ons eerste kantoor geopend in Baarn, wat nu ons hoofdkantoor van Nederland is.

10 - 2015

Kantoor Kerk-Avezaath (NL)

In oktober 2015 hebben wij ons kantoor geopend in Kerk-Avezaath.

01 - 2016

Kantoor Vlissingen-Oost (NL)

In januari 2016 hebben wij ons kantoor geopend in Vlissingen-Oost (NL)

05 - 2016

MBO Opleidingen

Opstarten MBO3 Diploma Verkoopmedewerker en MBO4 Diploma Accountmanager

06 - 2016

Kantoor Gorredijk (NL)

In juni 2016 hebben wij ons kantoor geopend in Gorredijk (NL)

09 - 2016

Kantoor in St. Johann in Tirol (A)

In september 2016 hebben we ons kantoor geopend in St. Johann in Tirol, Oostenrijk

10 - 2016

Kantoren Leek en ’t Harde (NL)

In oktober 2016 hebben wij onze kantoren geopend in Leek en ’t Harde.

11 - 2016

Oprichting Quotion BV

HEDEN
TOP