Opdrachtgevers

Quotion biedt u meerwaarde

Zoekt u een sales-, promotie-, en marketingbedrijf om uw produkten of diensten aan professioneel aan te bieden? Met onze jarenlange ervaring in het verkopen en promoten van verschillende soorten produkten, leveren we u een plan van aanpak, dat uw aanbod optimaal profileert. Neem nu uw telefoon of mail ons voor een afspraak. We vertellen u graag, hoe u meer en beter resultaat behaalt. Quotion biedt meerwaarde voor uw bedrijf!

Onze speerpunten

Het draait om u

Onze adviseurs zijn getraind om heel goed naar de klant te luisteren. Onze adviseurs reageren snel en vakkundig op diens behoefte en kunnen snel en gericht het juiste produkt verkopen.

Elke klant heeft andere wensen en behoeften. De adviseur is getraind om dit snel te inventariseren en op basis hiervan te beslissen, wat het beste bij deze klant past. Wij zorgen ervoor dat uw klant tevreden is.

Door goede afspraken met de opdrachtgever weet Quotion, welk type klant het best past. En zorgt ervoor om die gericht te benaderen..

Is de klant nog niet bekend met uw produkt en wilt u klanten informeren over de mogelijkheden van uw organisatie? Wij verwerken dit in het verkoopgesprek, zodat de klant een optimale indruk van uw merk en de mogelijkheden heeft..

Met onze jarenlange ervaring kunnen we een klant snel en vakkundig inschatten. Eventueel kan de adviseur de klant op basis van meerdere opties overtuigen en over de streep halen.

Onze Partners

E•on Benelux

Partner

E.ON Benelux produceert en levert elektriciteit, warmte en gas aan particuliere klanten en is in Nederland een van de grootste energieleveranciers voor de zakelijke markt.

DMCC

Partner

DMCC ondersteunt energiemaatschappijen, telecombedrijven, uitgeverijen, loterijen, financiële instellingen en goede doelen op het gebied van compliance bij klantcontact.

TOP