Diensten

Wat is de meerwaarde van Quotion

Quotion werkt met gedreven en enthousiaste mensen. Mensen die het heerlijk vinden om contact met andere mensen te hebben. Onze medewerkers zijn in staat de emotionele snaar met creativiteit, empathie en passie te bespelen. Creativiteit en empathie zijn unieke menselijke eigenschappen. Passie werkt aanstekelijk en inspireert. Het is niet het imago of het businessmodel dat meerwaarde voor eindverbruikers heeft, maar de echte emotie. Quotion weet als geen ander winst en succes voor klanten te vergroten, door het toevoegen van een oprechte emotionele component aan de rationele.

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij bewijzen onze integriteit en betrouwbaarheid door het toepassen van MVO richtlijnen en het onderhouden van diverse vak- en bedrijfscertificeringen. Niet in de laatste plaats hechten wij eraan, om medewerkers een zinvol carrièreperspectief, nuttige skills en tools door opleiding en training en waardevolle diploma’s en werkzekerheid te bieden. Tevreden en enthousiaste medewerkers zijn onze basis voor succesvol ondernemen.

Quotion staat verder voor vernuft, creativiteit, veelzijdigheid, invoelend vermogen, gepaard aan specialisme en expertise.

Onze processen zijn zo ingericht, dat de klantcontactomgevingen beantwoorden aan de toepasselijke wet- en regelgeving

4. Opleidingen en cursussen

Praktijkvakopleidingen en trainingen met aansluitende baangarantie.

Quotion biedt praktijkvakopleidingen voor promotie, verkoop en marketing.

Wij geloven dat talentontwikkeling begint met efficiënte praktijkgerichte opleidingen. Deze praktijkopleidingen met rijkserkende diploma’s, onderscheiden zich van alle andere opleidingen door een baangarantie, bij Quotion zelf of bij derden in andere branches. Tijdens de opleidingen wordt door middel van assessments en beroepsoverstijgende niveaubepalingen bekeken, welke functie de medewerker in welke branche na de opleiding het beste kan gaan vervullen.

Wij bieden maatgesneden trainingen, opleidingen en verzorgen EVC trajecten.

De volgende opleidingen en trainingen verzorgen wij standaard:

TOP